Нумікон палички для рахунку за методикою кюізенера regoli colorati

В наявності
Б/В
Комплект Лічильні палички Кюїзенера знайомить з цифрами і азами арифметики.
Комплект кольорових рахункових паличок виготовлений за аналогією з угорським варіантом навчального посібника, відомого під назвою "палички Кюїзенера". Кожна паличка - це число, виражене кольором і величиною. Палички як дидактичний засіб цілком відповідають специфіці й особливостям математичних уявлень дошкільнят, рівню розвитку дитячого мислення.
Колір і величина, моделюючи число, підводять дітей до розуміння різних абстрактних понять, що виникають в мисленні дитини природно як результат його самостійної практичної діяльності.

Кілька простих прикладів знайомства "на рівні рук і очей" з деякими поняттями:

"Більше"-менше ". Наприклад, просто порівнявши висоти відповідних паличок, дитина помацає і ПОБАЧИТЬ різницю між різними" числами "(" 5 "більше" 3 ", але менше" 7 "і т.п.).

"Склад числа". Наприклад, дитина зможе зібрати на столі число "5" декількома способами (склавши поряд з паличкою "5" таку ж по висоті, але вже з паличок "1" і "4", або з паличок "2" і "3" і т .п.)

За допомогою кольорових паличок дітей також легко підвести до усвідомлення відносин більше-менше, більше-менше на ..., познайомити з танзітівностью як властивістю відносин, навчити ділити ціле на частини і вимірювати об'єкти умовними мірками, освоїти в процесі цієї практичної діяльності деякі найпростіші види функціональної залежності, повправлятися в запам'ятовуванні складу чисел з одиниць і менших чисел, підійти впритул до складання, множення, віднімання і ділення чисел.

Крім цього, граючи з паличками, діти освоюють такі поняття як "ліве", "довге", "між", "кожен", "одна з ...", "який-небудь", "бути одного і того ж кольору" , "бути не блакитного кольору", "мати однакову довжину" та ін.

Колір і величина, моделюючи число, підводять дітей до розуміння різних абстрактних понять, що виникають в мисленні дитини природно як результат його самостійної практичної діяльності
Набір б/в у хорошому стані. 209 деталей в коробочці.

Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Материал пластик
Возраст 3-7
400 грн
Kyzich
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє