Патчі під очі ластівчине гніздо esthetic house bird’s nest нydrogel eye рatch, 60 шт

В наявності
Нове
Страна производитель
Южная Корея
Вес товара, без упаковки
300 грамм
Описание
Esthetic House Bird's Nest Hydrogel Eye Patch - це гідрогелеві патчі з екстрактом ластівчиного гнізда. Вони знімають набряклість, освітлюють темні кола під очима, розгладжують мімічні зморшки, нормалізують гідробаланс і усувають хвороботворні прояви.

До складу патчів входить унікальний компонент - екстракт Ластівчиного гнізда, який підвищує регенерацію клітин і клітинний імунітет. Завдяки поєднанню з іншими природними інгрідієнтами (колоїдне золото, екстракт алое, колаген, ірландський мох, екстракт листя Камелії, екстракт Троянди, екстракт квітів Ромашки, еластиновою кислотою, перловим порошком, діамантовою пудрою тощо), а також гідрогелевою сумішшю (гідрогелевою) та гідрогелем (гідрогелевою), що містить гідрогелеві речовини, які не мають антисептичних властивостей. ), а також гідрогелевою текстурою, патчі володіють безліччю виражених ефектів: підвищують пружність і еластичність шкіри, розгладжують мімічні та вікові зморшки, зменшують відблиски і темні кола під очима, інтенсивно зволожують шкіру, мають антиоксидантну дію.

Застосування: лопаткою витягти кілька патчів з контейнера, розмістити на попередньо очищеній шкірі під очима максимально близько до війкового краю, гострим кінчиком до перенісся, рухами, що поплескують, домогтися щільного прилягання. Через 20-30 хвилин видалити патчі, дати залишкам есенції вбратися в шкіру. підходять для щоденного застосування, для всіх типів шкіри. Для охолоджувального ефекту рекомендовано зберігати контейнер у холодильнику.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
516 грн
Kievll
На Клумбі 9 років
Більше 200 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє