Сумка рюкзак для мам mom bag

В наявності
Нове
MOM BAG - рюкзак, створений
за рекомендаціями тисяч батьків.
Ідеально для прогулянок і подорожей з малюком

16 кишень спеціального призначення: для памперсів, дитячого харчування, серветок, документів, смартфона, одягу та ін. + зручне кріплення до візка.

Неповторний зовнішній вигляд

Чудовий і корисний функціонал рюкзака MOM BAG у поєднанні з модним в 2018 році дизайном = відмінний подарунок собі або близькій людині.
Ідея створення
Жіноча сумочка, рюкзак або клатч - це не просто додаткове місце для перенесення незліченних та потрібних дрібниць. Це - стильний аксесуар. І з появою малюка в сім'ї часто цього аксесуара стає недостатньо для памперсів, харчування, змінного одягу... особливо в умовах холодної погоди.
При створенні MOM BAG були враховані численні побажання батьків, а метою було створити ідеальний рюкзак для мами. Він повинен бути практичним, зручним, довговічним, ергономічним і красивим.

Як вдалося досягти мети?
У MOM BAG цілий ряд кишень і відділів, які є тільки у нього: термо кишені для харчування, водонепроникні для памперсів, секретні для документів, спеціальні для серветок, одягу, повербанка.Рюкзак виконаний з нейлону з водовідштовхувальним покриттям, приємною текстурою і довговічним терміном служби. Таке рішення стійко протистоїть бруду і вологи. Позолочена фурнітура надійна, вона підкреслює стильний зовнішній вигляд рюкзака і вигідно відрізняє його від дешевих аналогів. А каркасний основний відділ значно полегшить доступ до речей всередині.

Якісні, довговічні матеріали і фурнітура. Приємні кольори в асортименті
Водовідштовхувальне покриття
Тканина - оксфорд, нейлон
Розмір: 25 * 37 * 17 див.

На задней спинке расположено два удобных кармана. У одного из которых, в нижней части, застежка-змейка спрятана. Он отлично подойдет для хранения ценных вещей: документов, смартфона, денег. Второй открывается сбоку и подойдет для кошелька, пластиковых карточек или бумаг. По бокам рюкзака - два кармана: для бутылок или термоса и для салфеток. У второго очень интересная задумка, он имеет разрез по середине, через который очень удобно доставать салфетки из пачки. 

Два секретных кармана на спинке
Карман для бутылок и термосов
Специальный карман для салфеток .Передний отдел

На фронтальной части рюкзака находятся отдел, к которому чаще всего нужен доступ. Т.к. MOM BAG - это рюкзак для мам, в этом отделе размещены очень важные карманы. Первый - водонепроницаемый на змейке из плотного каучукового материала: идеально для памперсов. Помимо него: два термокармана для питания с резинкой для фиксации бутылочки. И небольшое отделение для ложки или трубочки между ними. Плюс, конечно же, сам отдел, куда можно положить одежду или пеленки. 

Водонепроницаемый карман для памперсов
Два термо кармана для бутылочек .

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
420 грн
Kievll
На Клумбі 8 роки
Більше 200 продажів
Топ 3% кращих продавців