Трансформер пистолет sb454

В наявності
Нове
Пластиковый робот-трансформер SB454, который может трансформироваться в оружие: бластер, стреляющий поролоновыми патронами с присосками, которые идут в комплекте (8 шт.) Трансформер долговечен и легко увлечет ребенка. С такой игрушкой весело придумывать сюжеты для игры. Трансформер подходит для детей старше 6-тилет. У подрастающего поколения часто меняются вкусы и предпочтения при выборе игрушек. Игрушка полностью безопасна для здоровья ребенка и сделана из качественных материалов. Размер упаковки : 25,5 x 13 x 32,5 см."Пластиково-металевий робот-трансформер SB454, однозначно буде до вподоби будьякому маленькому бешкетнику.
Він може трансформуватися в зброю: бластер, що стріляє поролоновими патронами з присосками, які йдуть в комплекті (8 шт.)
Трансформер довговічний і легко захопить дитину. А за рахунок того, що робот виконаний у різних кольорових гамах то підібрати такий подарунок ви зможете навіть для найвибагливіших поціновувачів.
З такою іграшкою весело придумувати сюжети для гри. Трансформер підходить для дітей старше 6-ти років. Іграшка повністю безпечна для здоров'я дитини і зроблена з якісних матеріалів.

Характеристики:
Розмір: 32*25,5*12смКомплектація: робот трансформер, 8 патронів на присосках"

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
407 грн
Kievll
На Клумбі 8 роки
Більше 200 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє