Силиконовый контейнер ultimate 1 л, tupperware

В наявності
Нове
Объём:
1 л
Ширина:
20 см
Высота:
16 см

Переваги*

Завдяки високоякісному силіконовому матеріалу та дизайну силіконові контейнери Ultimate підходять для абсолютно різних повсякденних завдань!
* Можна використовувати їх для зберігання сухих інгредієнтів на кухонних полицях, зберігати продукти в холодильнику.
* Можна розморожувати про запас, наприклад, ягоди, гриби, заготовки страв в морозильній камері.
* Можна розігрівати в мікрохвильовій печі.
* У контейнері можна відразу замаринувати або панірувати м´ясо або рибу, овочі без використання пакетів. Після маринування ви зможете відразу запікати без фольги, прямо у виробі в духовій шафі!
* Високоякісний силікон витримує перепади температур від -25 °C до +220 ° C, даний матеріал не містить бісфенол А, латекс, фталати і прослужить довгий час. Виріб можна мити в посудомийній машині.
* Спеціальна застібка-блискавка дозволяє легко закривати виріб і забезпечує герметичне зберігання. Для того, щоб закрити контейнер Ultimate з´єднайте застібку-блискавку, від одного кута до іншого.
* Завдяки гнучкому матеріалу і розміру Ви можете акуратно розмістити їх в будь-якому місці, навіть в обмеженому просторі.
* Напівпрозорі матові стінки, через які видно вміст.
* Спеціальний отвір для кріплення карабіна. Вироби зручно брати з собою в дорогу, на пікнік, крім того, силіконовий контейнер особливо стане в нагоді в поїздках як для продуктів харчування, так і для важливих дрібниць в подорожі.
* Завдяки продуманому дизайну силіконові контейнери Ultimate стійкі на полицях і робочій поверхні, їх легко заповнювати.
* Силіконовий контейнер можна мити в посудомийній машині. Перед пранням виверніть силіконовий контейнер навиворіт. Для очищення залишків їжі в застібці-блискавці використовуйте йоржик.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ВИКОРИСТАННЮ:

Звертаємо Вашу увагу на наступні рекомендації по використанню виробів:
* Виріб не володіє влаговоздухонепроницаемыми властивостями. Зберігати в холодильнику, запікати або пере возити рідкі інгредієнти рекомендується тільки у вертикальному положенні
* Перед заморожуванням в горизонтальному положенні рекомендується перші 3-4 години зберігати продукти, що містять рідину, у вертикальному положенні в морозильній камері. Потім силіконовий контейнер Ultimate можна розташувати горизонтально.
* Не переповнюйте виріб вище відмітка максимального наповнення на підставі, що важливо при заморожуванні продуктів.
* Перед тим раз поставити виріб в мікрохвильову піч для розігрівання злегка відкрийте виріб.
* При використанні в мікрохвильовій печі завжди використовуйте низьку потуж

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Tupperware (Таппервеа)
Наличие в наличии
979 грн
Irina_Tupper
На Клумбі 10 роки
Більше 600 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Делівері, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней