90с ulla popken бюстгалтер

В наявності
Б/В
Бюстгальтер і труси це найчастіше запитана спідня білизна великих розмірів для жінок. Багато повних жінок пишаються своїми пишними формами і особливо бюстом. Хороший бюстгальтер гарантує комфорт та гарну форму грудей. На вибір пропонуються моделі як з кісточками, так і без великих розмірів. Спеціальні конструкції бюстгальтерів не врізаються у шкіру, полегшують навантаження на спину. Також для наших клієнток у щомісячно оновлюваних колекціях представлені бюстгальтери-мінімайзери візуально зменшують розмір бюста. Зручні економічні набори бюстьє прилягають до тіла як друга шкіра і практично не відчуваються, зручна застібка попереду посилює комфортність.
Білизна - це основа гардеробу для будь-яких розмірів, білизна, що погано сидить, врізається нікому не додасть ні краси, ні комфорту. Але особлива увага до якості має бути спрямована на жіночу нижню білизну великих розмірів. Усі фасони трусів у наших колекціях мають високу або дуже високу талію, яка перешкоджає скоченню білизни під живіт. Лямки у бюстгальтерів широкі та м'які, а задня частина скроєна особливим чином, щоб робити спину гладкою-все це про білизну Ulla Popken.
У продажу бюстгальтер від німецького бренду Ulla Popken, розмір по бирці 90C Колір чорний з білим контрастним мереживом.Неймовірно комфортний .
Вся довжина бюстагальтеру-76 см,висота чашечки 19 см.
Стан бюстгальтера відмінний.

Розміри
C
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Ulla Popken (Улла Попкен)
Наличие в наличии
Объем 90
Тип уплотненная чашка
Бретели стандартные
Бесшовное нет
250 грн
Ksuha_777
На Клумбі 9 роки
Більше 2000 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Делівері, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє