Гідрогелеві патчі для губ sersanlove blueberry moisten crystal lip mask з екстрактом чорниці 20 шт

В наявності
Нове
Термін придатності: до 2024, 22 вересня

Набір: 60г/20шт

Гідрогелеві патчі для губ з екстрактом чорниці Sersanlove Blueberry Moisten Crystal Lip Mask - це експрес-допомога покрову, що потребує зволоження і розгладження. Патчі розраховані як на застосування для швидкого загоєння ушкоджень і тріщин, так і для регулярного застосування. У цьому разі вони підвищують стійкість покриву, надають об'єму губам, зволожують, захищають від пересихання і дії токсинів, захищають від негативної дії чинників довкілля. Крім цього, негативно впливає на стан покриву неякісна або невідповідна декоративна косметика. Якщо ви часто нею користуєтеся, вам обов'язково потрібно захищати шкіру живильними зміцнювальними засобами, як ці патчі. Компактні контури гелевого продукту чудово покривають рельєф епідермісу, інтенсивно наповнюючи його вологою, живлячи корисними мікроелементами, відновлюючи і пом'якшуючи його.

Основні інгредієнти:

Екстракт чорниці - має антиоксидантні, пом'якшувальні та омолоджувальні властивості. Ніжно зволожує шкіру, знижує її чутливість, живить і освіжає. Має освітлювальний ефект, вирівнює колір.

Спосіб застосування:
Акуратно притисніть маску до шкіри губ так, щоб усі ділянки шкіри були покриті маскою. Залиште маску на губах на 10 - 15 хвилин.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
FILORY
На Клумбі 8 роки
Більше 50 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє