Глиняна маска для обличчя з аргановою олією zenix, 350 г/411501

В наявності
Нове
Глиняна маска здатна поглинати зайвий жир із вашої шкіри та запобігати появі легких форм вугрів, таких як прищі, чорні крапки та білі вугри. Ці типи прищів утворюються, коли пори забиті надмірною кількістю бруду та жиру. Завдяки вмісту натуральної глини продукт розблоковує пори й витягує забруднення, як магніт, відмінно очищаючи шкіру. Перешкоджає надлишковому виробленню жиру, бореться з акне та посилює кровообіг у клітинах епідермісу. Арганова олія у складі маски ефективно зволожує шкіру, покращуючи її еластичність.

Підходить для всіх типів шкіри.

Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Країна виробництва ТУРЕЧЧИНА
Застосування Для зовнішнього використання нанести маску на чисту шкіру обличчя тонким шаром, уникаючи потрапляння в очі та на губи. Залишити на 5-10 хвилин, після чого змити великою кількістю води. Використовувати 2 рази на тиждень.
Застереження Перед застосуванням рекомендується зробити тест на алергію на невеликій ділянці шкіри. Уникати прямого контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Не наносити на подразнену шкіру. У разі виникнення алергічної реакції звернутися до лікаря. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Турция
Dahynya_
На Клумбі 9 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє