Распродажа - игровой набор самолет свет звук от keenway аэропорт

В наявності
Нове
Распродажа - Игровой набор самолет от Keenway
Причина распродажи - упаковка может иметь повреждения.
Набор состоит из самолета, пилота,пассажиров, кассы регистрации, транспортировщика багажа, тележки стюардов. Батарейки: 2АА(включены)
Размер упаковки: 40,64x30,48x20,32 см.
Возраст: от 3 лет
удовий набір для захоплюючої і пізнавальної гри в аеропорт.

В комплекті
- Літак;
- 3 пари шасі;
- стійка реєстрації пасажирів з розкладом польотів;
- візок стюардеси (з 2-х частин)
- багажна сумка і чемодан;
- кар з візком для багажу;
- фігурки чоловічків - капітан літака, стюардеса, чоловік і жінка.

Будь-політ починається з аеропорту. У цьому наборі передбачена стійка реєстрації пасажирів, на якій встановлений термінал, табло з розкладом польотів і місце для прийому багажу. У табло збоку є ручка і можна її прокручувати, щоб переглянути розклад рейсів різних авіакомпаній.

У фігурок чоловічків повертаються ручки і ніжки - вони можуть сидіти і тримати що-небудь. У них у всіх великі добрі очі і милі посмішки, так розташовують до себе.

Чудовий Літак, в якому все передбачено для комфортного подорожі першим класом, зручний не тільки для пасажирів і екіпажу, а й для граючого дитини. Адже верхня частина Літака відкривається! Дитина розміщує пасажирів, багаж і членів екіпажу відповідно до їх рольовими місцями. Спинки крісел пасажирів піднімаються й опускаються. Бокове сидіння стюардеси відкидається. Подорож має бути зі зручностями! Для приємного проведення часу в польоті в салоні встановлений великий екран для перегляду фільмів і розміщені барвисті журнали (стенд з наклейками). Під час польоту стюардеса запропонує пасажирам напої і різні товари - для цього у неї є спеціальний візок. У хвостовій частині Літака - вантажний відсік, куди необхідно здати багаж. А з аеропорту речі підвезе спеціальний кар з візком.

Щоб зробити гру максимально реалістичною, можна почути звук злітаючого Літака і побачити миготливий помаранчевий вогник - все, як у справжнього Літака! Для цього треба тільки натиснути жовту кнопочку на борту. Тепер - Щасливої ​​дороги!

Сюжетно-рольова гра не тільки розважає і займає дитину, але і стимулює здатність позиціонування себе в колективі, уміння вести тематичні діалоги, приймати рішення і виконувати прохання. І що дуже важливо - дитина вчиться спілкуватися: він розмовляє з членами екіпажу / пасажирами, він ввічливий і уважний.

Матеріал: високоякісна пластмаса.
Батарейки: 2 х АА 1,5V (входять в комплект).
Розмір літака: 32х33х18 см (без шасі), фігурки чоловічків - 6х3,5х2 см.

Вік: від 3 років

Фото 5-8 цена в распродаже 612 грн.
В распродаже игрушки можут иметь поврежденную упаковку.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Keenway (Кинвей)
Наличие в наличии
Производство Китай и ЮВА
Тип на батарейках
Детали звук, свет
Материал пластик
798 грн
tanya577
На Клумбі 10 років
Більше 2000 продажів
Топ 1% кращих продавців